Kikapcs

Szeretnél erős nő lenni? Magabiztosabb? Akkor ezt az exkluzív szegedi előadást Neked találták ki: FullAnyuuu – est a Hungiban

Minden nő életében eljön az a pont, amikor úgy érzi, összedől a világ körülötte. Megannyi teher, kötelezettség és elintéznivaló között kell zsonglőrködnünk – nőként, anyaként, mindennapi hősökként. Fullanyuuuu most ezt a hihetetlen utazást hozza el nekünk egy különleges előadás keretein belül Szegeden.

Több mint egy előadás, egy útmutató és egy motiváló pillanat, amely inspirációt és erőt ad a nőknek. Ebben a szeptemberi hónapban, amikor a napi stressz és kihívások között találjuk magunkat, hadd legyen ez a program a női lélek fénysugara.

Fullanyuuuu – nő, anya és tapasztalt útmutató – a szívének minden zugából osztja meg velünk azt a különleges utazást, amely a női lét minden szépségét és kihívását egyaránt magában foglalja. Az előadás célja nem csak az, hogy feltárja a női lét buktatóit, hanem hogy rávilágítson: a nehézségek mögött mindig ott rejtőzik a remény és az erő, amely mindannyiunkban megtalálható.

AZ ELŐADÁS KÜLÖNLEGESSÉGE

  • Az előadó maga is anya, így testközelből ismeri a női lét kihívásait.
  • Az előadás célja, hogy inspirálja és erőt adjon a nőknek.
  • Képes megmutatni, hogy a felhők fölött mindig ott ragyog a nap!

FullAnyuuuu névvel találjuk meg a Facebook-on Suhai Niki-t, akinek az oldalát megnézve látjuk: nem fél kimondani mit gondol azokról a férfiakról akik nőket, gyermekeket bántalmaznak. Saját bevallása szerint Ő sem volt mindig ilyen erős: “Megtaláltam a kiutat a lelki mélypontról, a mocsárból. Kutya kötelességem segíteni a lehető legtöbb nőn és gyermeken, ezt érzem. Annyian kérik a segítségemet nap, mint nap, hogy úgy érzem az előadás sorozatomon keresztül is segítenem kell!” – árulta el FullAnyuuuu a Szeged365-nek. “De nagyon sokan egyszerűen csak el vannak gyengülve, kell nekik egy előadás ami felrázza őket, és még erősebbek lesznek!” – tette hozzá.

A FullAnyuuuu előadásra támogató jegyeket is vesznek folyamatosan, az ebből befolyt összegből most egy üllési családnak segít FullAnyuuuu. “Sajnos egy apuka maradt gyermekeivel egyedül, nehéz helyzetben. Segítenünk kell, mert az erős nők, erős anyák mindig segítenek! Én ebben hiszek!” – tette hozzá a rendkívül népszerű szegedi anya.

Az előadás a Hungi Vigadóban lesz szeptember 8-án 19:00 órai kezdettel. A FullAnyuuuu-est: “Szívvel-Lélekkel – Az igazi női esszencia ébredése” sok meglepetést tartogat, és amiben mi is biztosak vagyunk: aki ide elmegy, erősebb és magabiztosabb nőként távozik. Ne habozz, vedd meg. a JEGYED ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb