Kikapcs

Augusztus utolsó heteiben búcsúztatjuk a nyarat. A Napfény Műteremben, a mediterrán teraszon érezzük át még minimum egyszer városunk kellemes lüktetését: érkezik a DocPiano Band!

Augusztusi varázslat a Széchenyi tér 2-ben

A Napfény Műterem teraszán egy különleges pénteki estére készülnek. Egyedi hangulattal, frissítő italokkal és ízletes fogásokkal várnak mindenkit egy olyan estére, amelyet nem lehet könnyen elfelejteni. A helyedben mi már most foglalnánk asztalt, hogy elvarázsolt a párod, vagy a barátokkal tudj egy felejthetetlen estén résztvenni.

Élőzene a teraszon

Mielőtt belevetnétek magatokat a hétvégi pihenésbe, érdemes betérni a Műterembe, ahol a Docpiano Band egyedi Napfény Műterem Selection koncerttel adja az est ritmusát. A vendégeket már 19:30-tól várják, majd 21:00-tól a fergeteges koncert következik.

Tudtad? 

A Napfény Műterem nem csak kulináris, de kulturális csemegékkel is kényeztet minket. Rendszeresek az olyan események, ahol kiváló zenekarokkal és előadókkal találkozhatunk. Ne maradj le semelyikről sem, és mivel az érdeklődés nagy, érdemes időben asztalt foglalni. Íme, hogyan teheted ezt meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb