Mindenmás

Napi szürreál: félszáz tyúkot lopott el négy férfi Mártélyról, kitekerték a nyakát az állatoknak, úgy tették őket a csomagtartóba

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték a nyomozást négy férfi ellen, akik több mint félszáz tyúkot loptak el Mártélyról – tudtuk meg a rendőrségtől kedden. Mint kiderült, a társaság 2023. március 19-én éjszaka Mindszentről indult kocsival Mártélyra, a dohányboltba, azonban útközben a mártélyi baromfitelepnél megálltak, majd ketten bejutottak az ingatlanba, ahonnan 55 szárnyast tulajdonítottak el.

A jószágoknak kitekerték a nyakát, úgy tették őket a csomagtartóba. Miután elégedettek voltak a zsákmánnyal, elindultak haza. Az időközben riasztott rendőrök még útközben igazoltatták őket, és a járművet átvizsgálva megtalálták az éjszaka ellopott állatokat.

A TÁRSASÁG KÉT TAGJA KORÁBBAN IS LOPOTT MÁR

A nyomozás során kiderült, hogy a társaság két tagja március elején betört egy másik ingatlanba is, ahonnan öntöttvas kályhákat és fémhulladékot vittek el. Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát most befejezték, az eljárás iratait megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb