Mindenmás

Szakembör rovatunk bemutatja: új aszfaltot kapott a Zsitva sor és a Vértói út sarkánál lévő parkoló, ám nincs benne sok köszönet

Új aszfaltot kapott a Zsitva sor és a Vértói út sarkánál lévő parkoló, ám nincs benne sok köszönet, se esztétikailag, se használat szempontjából messze nem éri el a célját, jelezte felénk Olvasónk, Péter, aki az alábbi fotókat csatolta a helyszínről leveléhez.

Mint Péter beszámolt róla, a lakók örömére kedden végre leaszfaltozták a Zsitva sor és a Vértói út sarkánál lévő külső kis parkolót. Az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis az aszfaltozás minőségében messze elmaradt az elvárttól. Mint írta, aszfaltozás címen csak annyi történt, hogy két és fél autónyi aszfaltot leraktak a sokkal nagyobb placcra, ami egyáltalán nem jelent megoldást a helyiek problémájára, pedig, ahogy Péter fogalmazott, egy rendesen leaszfaltozott parkoló a paneldzsungelben aranyat ér.

NEM EZ AZ EGYETLEN PROBLÉMA A KÖRNYÉKEN

Olvasónk azt is hozzáfűzte, a másik probléma a környéken, hogy az Auchan felé a Hosszú utcával párhuzamos út hónapok óta készen van teljesen, mégis le van zárva, azzal az indokkal, hogy még nem került sor az átadásra, így a lakosok kénytelenek az elég rossz állapotú Hosszú utcán közlekedni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Köszönjük az infókat és a képeket Olvasónknak, Péternek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb