Közélet

Ismét robbanás rázta meg Szerbiát: ezúttal a szabadkai erdőben csaptak össze az embercsempészek

Szerdáról csütörtökre virradóra, hajnali fél 3-kor hangos robbanás rázta meg a szabadkai Makkhetesen az erdőben lévő régi lőteret. Minden valószínűség szerint ismét egy kézigránát robbanhatott az embercsempészek közötti leszámolás során, írta meg a Szabad Magyar Szó.

Mint írták, a Nova portálnak nyilatkozó egyik helyi lakos szerint a robbanás azon az úton történt, amelyen az embercsempészek vezetik a magyar határra a migránsokat.

MÁRA MÁR RENDSZERESEK A FEGYVERES ÖSSZETŰZÉSEK A KÖRNYÉKEN

A lap felidézte, az embercsempészek közötti leszámolások július 2-án kezdődtek, amikor egy személy meghalt, hat pedig megsebesült egy lövöldözésben. Ettől kezdve a fegyveres összetűzések rendszeresekké váltak a szabadkai erdőkben, sőt kiterjedtek a környező településekre is.

HAJDÚJÁRÁSON SINCS NYUGALOM

Mint a PannonRTV írta, Hajdújáráson sincs nyugalom a legutóbbi kézigránátos robbantások óta. Folyamatosan vonulnak a migránsok, az egyik helyi fiatalasszony megmutatta a lap munkatársainak, hogy az autópálya mentén és az autópályát átszelő felüljárón hol teszik ki a bevándorlókat a taxisok, de nyilatkozni nem akart, mert fél. Egy másik helyi asszony azonban elmondta, a rendőrök most gyakran járőröznek és igyekeznek megakadályozni az illegális bevándorlók mozgását. A hívatlan vendégek az üresen álló házakba is bemennek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szmsz.press/pannonrtv.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb