Smart Szeged

Munkálatok kezdődnek a Rókusi körúton

Keddtől útfelújítási munkálatok kezdődnek a Rókusi körúton. A Tescotól a Vértói útig dolgoznak majd a szakemberek, ugyanis új aszfaltot kap ez az útszakasz Szegeden.

Mint kiderült, nem zárják le egyszerre a teljes körutat, viszont korlátozások lesznek. Először a belső sávban dolgoznak majd, végül pedig a külső sávban, és már hétfőn délután kihelyezik a forgalomkorlátozó táblákat.

NOVEMBER VÉGÉRE ELKÉSZÜLNEK

A munkások előbb felmarják a régi aszfaltot, kijavítják az útalapot, a szegélyköveket is cserélik, valamint a becsatlakozó járdákat is rendbe teszik. Az is kiderült, hogy a Csáky és a Bálint Sándor utcai csomópont forgalmát biztos, hogy korlátozzák, és a troli- és buszmegállókat is áthelyezik majd. Amennyiben minden klappol, a munkálatokkal november végére elkészülnek. A Rókusi körút burkolatának javítására egyébként 200 millió forintot költ az önkormányzat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb