Mindenmás

Leolvad még a napszemüveg is rólunk kedden, olyan meleg lesz Szegeden

Kedden sok lesz a napsütés Szegeden, és csapadéktól sem kell tartanunk. Mérsékelt, néhol élénk lehet az északias szél. Hajnalban 16-21, délután 30-36 fokot mérhetünk. Érvényben van a másodfokú hőségriasztás is, tehát vigyázzatok magatokra ebben az irdatlan nagy melegben!

A Szeged365 időjárás-jelentést a Szabó Klímatechnika támogatja.

Szerdán gyakrabban zavarhatják meg fátyol- és gomolyfelhők a napos időt. A megnövekvő gomolyokból elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok, és ezek környezetében erős széllökések lehetnek. Délután 30-36 fok valószínű.

HŐSÉGRIASZTÁS VAN

Az országos tisztifőorvos hétfőn 14 órától csütörtök éjfélig másodfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére. Az ajánlás szerint a kánikula idején – kiemelten 11 és 15 óra között – lehetőség szerint mindenki tartózkodjon hűvös helyen, kerülje a szervezetet terhelő fizikai munkát, ezenkívül javasolják a napi többszöri langyos vizes zuhanyozást.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb