Mindenmás

Napi szürreál: szétverte egy rohamkocsit a bevadult mentős, 3 embert rúgtak ki

Két videó is kering a mentőszolgálat dolgozói között arról, ahogy egy mentős megrongál egy rohamkocsit. A felvétel eljutott a Blikkhez is, a videó küldője úgy tudja, hogy tudomása szerint Tatabányán történt az eset.

A lap azt írja, a rongálást maguk a mentőállomás dolgozói vették videóra, és a felvételen hallatszik, hogy többen buzdítják a kollégájukat, aki egyebek mellett sürgősségi hordággyal töri be a mentőautó ép szélvédőjét.

HÁROM EMBERT RÚGTAK KI

Győrfi Pál, a mentőszolgálat kommunikációs vezetője megerősítette, hogy az eset megtörtént. „Több mint egy hónappal ezelőtt egy korábban balesetet szenvedő, összetört állapotában ideiglenesen a mentőállomás udvarán tárolt mentőautóban okozott további kárt egy fiatal mentős, miközben ketten buzdították” – mondta a lapnak. Az ügyben munkáltatói vizsgálat indult, ami azzal zárult, hogy a rongálásban részt vevőket azonnali hatállyal elbocsátották, és az általuk okozott kárt is meg kell téríteniük – szúrta ki a Bp-i autósok.

A SZÁNDÉKOS RONGÁLÁS BŰNCSELEKMÉNY

A Blikknek egy büntetőjogász arról beszélt: a szándékos rongálás bűncselekmény. Azt valószínűsítette, hogy azért nem született feljelentés az ügyben, mert „a jog szerint a rongálás megvalósítója nem büntethető vagy büntetése korlátlanul enyhíthető, ha a rongálás elkövetését beismerte, és a sértett által elfogadott módon és mértékben az azzal okozott sérelmet jóvátette.” A videót ITT tudod megnézni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb