Sport

Egyetlen magyarként, a szegedi Takács Benedek képviseli hazánkat a felnőtt Squash Európa-bajnokságon

A szegedi játékos, Takács Beni fogja képviselni hazánkat a felnőtt Squash Európa-bajnokságon, Wroclaw-ban – tudtuk meg a Bodrogi Bau – Szeged Squash SE csapatától.

Mint kiemelték, a mai napon kezd a Squash Európa-Bajnokságon egyetlen magyarként a szegedi Takács Benedek, a Bodrogi Bau – Szeged Squash SE játékosa. Ellenfele a lengyel Jakub Pytlowany lesz, aki előrébb van kiemelve a tornán, de bízunk benne, hogy Beni meg tudja fogni.

EGÉSZ NYÁRON KÉSZÜLT BENI

A versenyen Európa legjobbjai indulnak, köztük világranglista top 10-es játékos is. Wroclaw-ban játszódik az EB, aminek érdekessége, hogy 32 db squash pálya található a klubban. Beni egész nyáron készült a szegedi csapatával, napi kettő edzéssel, reggelente fizikális, délután labdás edzésekkel. “A felkészülésben sokat segített a My Day Sportcentrum, remek pályákon tudunk készülni” – írták szerkesztőségünknek, majd hozzátették, hogy Beni mai mérkőzése EZEN a YouTube csatornán követhető, 13.20-tól. Hajrá Beni, szurkolunk!

Fotó: Bodrogi Bau – Szeged Squash SE.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb