Mindenmás

Négy biciklit és három rollert lopott el egy fiatalkorú Szegeden, mintegy 650 ezer forint értékben

Vádat emeltek azzal a fiatalkorú férfival szemben, aki 2022. augusztusától kezdve városszerte négy biciklit és három rollert lopott el, sőt, gumicukrot is csent az egyik üzletből – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szerdán.

Mint kiderült, a vádirat szerint a férfi tavaly nyártól idén tavaszig terjedő időszakban szerezte meg jogtalanul mások közlekedési eszközeit. A közlemény szerint a láncokat feszítette le, de volt, hogy a lakhelyének tárolójából egyszerűen csak eltolt egy lezáratlan kerékpárt.

GUMICUKROT IS LOPOTT

Az egyik alkalommal egy járókelő észlelte, amikor egy elektromos roller zárját feszegeti, ezért hívta a rendőrséget, mire a fiatalkorú elmenekült. Az elkövető összesen mintegy 650 ezer forint értékű rollert illetve kerékpárt lopott el, míg a hátrahagyott roller értéke közel 300 ezer forint volt. A fentiek mellett azt is a vádlott terhére rótták, hogy egy üzletből gumicukrot lopott, valamint egy iskolatársától a mobilját is elvette. A vádlottat a Szegedi Járási Ügyészség 9 rendbeli lopás elkövetésével vádolja, s vele szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt. A bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb