Szegedi Arcok

A Napfény Műterem új missziója: Támogatás és inspiráció a jövő generációjának

A Napfény Műterem nem ismeretlen név a szegedi kulturális életben. Az intézmény, amely teltházas estekkel mutatta meg a városnak, milyen is egy igazán exkluzív rendezvényterem, most újabb küldetésbe kezd: támogatni szeretné a vendéglátós szakma jövőjét és annak ifjú tehetségeit.

Az utánpótlás és a szakma jövő generációi nem csupán üres szavak a Napfény Műterem számára. Az intézmény komolyan veszi a felelősségét, és nem csak beszél a támogatásról, hanem cselekszik is. A cél az, hogy a vendéglátós suliba járó diákok jó közösségben inspirálódhassanak, és növekedhessenek egy olyan környezetben, ahol a fejlődésük kiemelten számít.

A Napfény Műterem: Több mint egy rendezvényterem

Az elmúlt időszakban a Napfény Műterem egy olyan hellyé vált, ahol a szegedi kultúra új otthonra talált. Megannyi teltházas est bizonyítja, hogy a város egyik kedvenc helyévé vált. Most új célokat is kitűztek maguk elé: hisznek a jövő generációjában, a szakma jövőjében, és abban, hogy Szeged ebben is tud hatékony és sikeres lenni.

Csatlakozz te is!

Ha te is vendéglátós suliba jársz, és szeretnéd részese lenni ennek a nagyszerű közösségnek, hívj, vagy írj a Napfény Műteremnek. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy növekedj, fejlődj és tanulj azoktól, akik már sikeresek a szakmában.

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 952 6500

E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb