KözéletVideo365

“Belelátunk, ott vagyunk, ahol tudunk segítünk” – az idén 40 éves Tempó Taxi jótékonysági véradással ünnepel

Életet menthetsz te is: Szeged legnagyobb múlttal rendelkező taxitársasága, az idén negyven éves Tempó Taxi nem csak a közlekedésben biztos társunk, hanem a jótékony projektekben is élen jár. Augusztus 22-én ugyanis jótékonysági véradást szerveztek a Társaság Csongrádi sugárúti központja elé. Mint Szalai Gábortól, a Tempó Taxi munkatársától, egyben az esemény szervezőjétől megtudtuk, ez csak egy a sok jótékonysági megmozdulás közül.

EMBEREKET ÉS VÉRT IS BIZTONSÁGBAN SZÁLLÍTANAK AZ IKONIKUS, SZEGEDI TAXI-ARCOK

Szeged legnagyobb múlttal rendelkező taxitársasága a vérszállításban is támogatja a szegedi klinikát, nemcsak Szegeden belül, de akár más vármegyebeli településekre is biztosítanak gyors, életmentő fuvarokat, tehát szó szerint érthetjük, hogy szeretett városunk ikonikus taxitársasága, a Tempó Taxi “Benne van a város vérkeringésében.”

“VISSZA ADUNK A VÁROSNAK ABBÓL A SOK JÓBÓL, AMIT KAPUNK”

Többek között, a Rókusvárosi II. Számú Általános Iskolának kisdiákjai is a KEVE program keretében, tanterv szintjén tanulják a KRESZ-t, a szabályok megelevenítésében, felfestésében vesz részt a Tempó Taxi, illetve egy külön akció keretében a Szegedi Vadasparkba szállítanak ki hátrányban szenvedő egyetemistákat. Megannyi történet, életút, nehéz-és boldog pillanat kapcsolódik a Tempó Taxihoz, küldetésüknek érzik, hogy abból a sok szeretetből, amit az utasoktól kapnak, vissza is tudjanak adni. “Mindenkinek az életébe kicsit belelátunk, mindenhol egy kicsit ott vagyunk…mindenkinek az életében egy picit benne vagyunk” – fogalmazott Szalai Gábor, aki maga is vérét adta a Társaság többi munkatársával együtt, hogy életet menthessenek.

Lesd meg a jótékonysági véradáson készült videónkat és éld át közben az “adni jó” életérzést!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb