KikapcsVideo365

Szegedi Pletykák: “Úristen”, hogy tudnak énekelni a fesztiválozók – Valmar, Azahriah, Belga, így hangzottak a fellépők dalai a SZIN-es torkokból

Nagyot ment a Szegedi Ifjúsági Napok első estéje, amikor is a fesztiválozók a Valmarral, a Quimby-vel, Alokkal, a Follow The Flow-val és a Punnany Massif-al csapathatták a színpad előtt. De nem is lehetne igazi egy fesztivál, ha nem énekelnénk teli torokból a zenekarokkal együtt kedvenc számainkat. Ezt kihasználva Szegedi Pletykák rovatunk keretében arra kértük a bátor, csengő-bongó hangú fesztiválozókat, énekeljék el nekünk a SZIN fellépőktől választott kedvenc dalaikat.

Az eredmény nem is maradt el: fergeteges hangulatú performanszokat hallhattunk a SZIN lakóitól, akik kétségkívül bátorságból és lelkesedésből kiválóra végeztek, még akkor is, ha időnként félrecsúszott egy-egy hang. De egy közös fesztivál éneklésben senki sem a tökéletességre hajt, a jó hangulat és a közös élmény a lényeg, melyekből egyáltalán nem volt hiány a SZIN első estéjén, szerdán.

Mutatjuk is már Galyas Richárd kollégánk videójában, hogyan énekeltek a fesztiválozók Valmartól, Azahriah-tól, vagy éppen a Belgától.

MI MÁR A KAPUNYITÁS PILLANATAIBAN OTT VOLTUNK, ÍGY NÉZETT KI A PARTFÜRDŐ AZ ELSŐ KONCERTEK ELŐTT

Szerda délelőtt 10 órakor eljött a pillanat, amikor újra kitárta kapuit Szeged legnagyobb múltra visszatekintő nyárzáró fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok. Az idei fesztivál négy napon át, több mint tíz helyszínen több mint kétszáz programot kínál, köztük négy nemzetközi sztárt és közel százkilencven hazai koncertet. De ez még nem minden: a SZIN idén kerek születésnapot ünnepel, Szeged egyik legnagyobb zenei fesztiválja pontosan 55 éves.

HA KÍVÁNCSI VAGY RÁ, MIKOR LÉP SZÍNPADRA TIMMY TRUMPET ÉS RITA ORA, AZ ALÁBBI CIKKÜNKBEN CSEKKOLHATOD

Második estéjéhez érkezett a SZIN, amikor is többek között a Halott Pénz, Lukas Graham, Honeybeast és a Carson Coma diktálja az ütemet a színpadon, cikkünkben mutatjuk, pontosan mikor!

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb