Sport

Akkora trófeákat hozott haza a szegedi Halker-KirályTeam csapata Amerikából, hogy leesett az állunk

Jároszkievicz Krisztián edző, és 5 Halker-KirályTeam (Bálint Martin, Economo Dimitrios, Busa Gabriella, Fésű Lajos és Kondár Anna) versenyző utazott a tengerentúlra a nemrégiben az Észak Amerikai Sportkarate Szövetség által 42. alkalommal megrendezett nagyszabású AmeriKick Internationals versenyre, melynek augusztus 17-19. között Atlantic City adott otthont. A csapat nagyszerűen szerepelt a két napos viadalon és ismét sikerült a sportág őshazájában, az Egyesült Államokban is maradandót alkotni – tudtuk meg a szegedi kick-boxosoktól.

A közösségi oldalukon azt írják, hogy a szegedi versenyzők több kategóriában is begyűjtötték a győzteseket megillető, közel embermagasságú trófeákat. Ráadásul a férfiak nyílt kategóriájában (Grand Champion) is a csapat egyik kiválósága állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Mutatjuk az eredményeket:

  • Bálint Martin – arany
  • Dimitri Economo – arany, Grand Champion arany
  • Busa Gabriella – két kategóriában arany
  • Fésű Lajos – arany
  • Kondár Anna – bronz

Azt is kiemelték, hogy a verseny egyik házigazdája Bob Leiker pedig Nagykövet Díjjal tüntette ki a csapat vezetőjét. Szívből gratulálunk, csak így tovább srácok!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb