Mindenmás

Késelésbe torkollott a születésnapi buli Vásárhelyen, a tettes meglógott

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta annak a hódmezővásárhelyi férfinak, akit a nyomozó hatóság emberölés bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsít. Bár a sértett életét meg tudták menteni, a gyanúsított súlyos szabadságvesztésre is számíthat – tudtuk meg az ügyészségtől pénteken.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított lakóhelyén augusztus 11-én éjjel születésnapi partit tartottak, amelyen a sértett is részt vett. A mulatságon mindkét férfi ittas állapotba került. A sértett viselkedése miatt kialakult feszültség hatására a gyanúsított az utcán ordítani, majd dulakodni kezdett a férfival, akit egy késsel megszúrt és egy farúddal is megütött. A sértett életét sürgősségi műtéti beavatkozással mentették meg.

MEGLÓGOTT A TETTES

A gyanúsított a cselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség munkatársai elfogatóparancs alapján, augusztus 22-én fogták el. A főügyészség az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a szökés, illetve elrejtőzés tényére és veszélyére, a büntetőeljárás meghiúsításának veszélyére, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon tartandó ülésén fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb