Mindenmás

A Tiszában merülhetett el egy szegedi férfi, nagy erőkkel keresik a hatóságok

Szombat este 6 óra környékén a Tiszában merülhetett el egy fiatal szegedi férfi – tudtuk meg több, egymástól független forrásunktól és a Szeged365 egyik olvasójától, akitől a cikkünkben lévő fotók is származnak. Nem hivatalos helyről úgy tudjuk, a Boszorkánysziget környékén kerülhetett vízbe, Zsolt nevű olvasónk arról írt, hogy nagy erőkkel keresték délután a hatóságok.

A tudósítást író Szeged365 Family tag azt írta,

  • négy rendőrautót,
  • egy tűzoltósági járművet,
  • egy mentőautót,
  • és a polgárőrséget is az Árvízi Emlékműnél látta, akikhez hamarosan két vízi rendőri egység is érkezett 6 óra magasságában.

A hatóságok nagy erőkkel pásztázták a vizet, úgy tudjuk, egyelőre nem sikerült a keresett személy nyomára bukkanniuk. A rendelkezésre álló nem hivatalos adataink szerint egy fiatalemberről van szó, aki 30 év körül van.

Amint újabb információt kapunk az ügyről, cikkünk frissülni fog.

KÉT ÓRÁVAL KÉSŐBB EGY, A BELVÁROSI HÍDRÓL UGRANI AKARÓ FIATALT FÉKEZTEK MEG A SZEGEDI RENDŐRÖK

Az esti órákban egy másik, témába vágó eset is történt, fontos viszont, hogy a kettő nem egy és ugyanaz. Mint írtuk, a Belvárosi híd újszegedi oldaláról, a SZIN területére vezető oldallépcső környékén akart leugrani egy fiatalember. Este fél 9 környékén másfél tucat szegedi rendőr érkezett ki a helyszínre, akiket – miután megfékezték a láthatóan bódult állapotban lévő, agresszíven viselkedő srácot – a SZIN főbejárata előtt várakozó közönség vastapssal ünnepelte.

 

Az esetről több olvasói videót is kaptunk, az egyiken a konkrét akció is jól látható:

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb