Mindenmás

Durva éjszaka, de nem csak a SZIN-en: Zákányszéken fának ment egy autó, Csongrádnál a vasúti fényjelzőt sikerült kidönteni

Durvát ment a péntek este Szegeden és környékén, és ez most nem Azariah-ra, Majkáékra vagy a magyar zászlóval gigashow-t csináló Timmy Trumpetre gondoltunk. Dupla közlekedési baleset volt a megyében az éjszaka, Csongrád és Gátér között két fickó úgy döntötte ki a vasúti fényjelzőt, mintha a GTA Vice Cityben lettek volna. A kocsit otthagyták, a rendszámokat levették, majd elsprinteltek a helyszínről.

A két baleset, időrendi sorrendben:

  • Hajnal 2 előtt Zákányszéken fának ütközött és totálkárosra tört egy személyautó, információink szerint a sofőrt kórházba kellett szállítani.
  • Szintén ma hajnalban, Csongrád és Gátér között, a kanyarban lévő vasúti átjáróban működő fényjelzőnek csapódott egy autó, a fedélzetén két huszonéves külföldivel. A vasúti jelző kidőlt, az autó pedig már méterrel odébb megadta magát. A balesetet jelentő kamionos szerint a kocsiban ülő két férfi leszerelte a rendszámokat, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrség az autót lefoglalta, a sofőrt keresik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb