Mindenmás

Most történik: öngyilkos akart lenni valaki a Belvárosi hídon, 16-18 rendőr fékezte meg (frissítve)

A Belvárosi híd újszegedi oldalán, a fesztivál területére vezető oldallépcső környékén akart leugrani egy fiatalember – tudtuk meg több, egymástól független forrásunktól, az esetről Szeged365 olvasói videót is kaptunk. Cikkünk megírásának perceiben 16-18 rendőr van kint a helyszínen, épp a földön tartják az illetőt, a mentők is most érkeztek ki.

“Jelenleg 16-18 rendőr áll körbe egy földön lévő arcot”

– írta Soma, aki épp a SZIN-re tartott, amikor felvette a cikkünkben lévő videót.

Ami biztos, hogy a kiérkező rendőrök hatékonyan tartották vissza a fiatalembert, amíg a mentősök ki nem értek. Úgy tudjuk, az esetben senki sem sérült meg.

FRISSÍTVE: VASTAPS FOGADTA A HŐSIES SZEGEDI RENDŐRÖKET

Az esetről egy újabb olvasói videót is kaptunk, amelyen a konkrét akció is jól látható. A huszonévesnek tűnő fiatal férfi a híd lábazatán áll, kívülről, miközben a járda felől álló rendőrök – akik olvasói beszámolók alapján 16-18 fős csapatban érkeztek ki – szavakkal próbálták nyugtatni, meggyőzni. 

A felvételen az látszik, ahogy a Szegedi Rendőrkapitányság kollégái egy megfelelő pillanatban elkapják és együttes erővel a saját oldalukra rántják át az illetőt. Mindezt úgy, hogy a csapat egy része belülről húzta, a rendőrök másik fele pedig átugrott a srác oldalára. Az intézkedés laikus szemmel nézve is profin, villámgyorsan zajlott, úgy, hogy a delikvensnek esélye sem volt újra a hídláb külső része felé venni az irányt. 

Az akciófilmekbe illő intézkedés zajos sikert aratott, a videó utolsó másodperceiben már az hallatszik, ahogy a SZIN főbejárata felé tartó fesztiválozók megtapsolják a derekasan helyt álló szegedi rendőröket. 

Láttál valamit, ami érdekelheti Szeged365 Family többi tagját? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb