Szegedi Arcok

Napi cukiság: Némó beköltözött a Petresi Utcai oviba

A nap legcukibb híre már szombat délelőtt befutott szerkesztőségünkbe. Sőreg Gábor kiérdemelte a szegedi Petresi Utcai Óvodába járó gyerekektől a legszuperebb festős bácsi címet, ugyanis a szakember teljesen ingyen kifestette az intézmény falait, így Némó és barátai beköltöztek az óvoda, ezzel is feldobva a kicsik és nagyok mindennapjait.

Mint Gábor elmesélte, pár hónappal ezelőtt született meg az ötlet, hogy felajánl az egyik szegedi óvodának egy ingyenes falfestést. A gondolatot tettek követték, s a festő valamennyi szegedi ovit megkereste a kezdeményezéssel. Mint mondta, hat intézmény jelzett vissza, hogy szívesen fogadnák a rajzokat falaikon, közöttük sorsolással esett a választás a Petresi Utcai Óvodára, így meg is kezdődhetett a munka:

A végeredmény magáért beszél, s ahogy Gábor mondta, a gyerekek iszonyatosan örültek a falakat színesítő vízi életképnek, ahol Némó és barátai úszkálnak vígan a titokzatos tenger alatti világban, így nem csoda, hogy számukra Gábor lett a legszuperebb festős bácsi.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Sőreg Gábor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb