Sport

Sajnos a kánikula nem tett jót a Szegednek: kikaptunk a Csákvártól

Az NBII-ben eddig veretlen Szeged a jóval esélytelenebb Csákvártól kapott ki. Nem volt tűz a csapatunkban. A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Csákvárt látta vendégül. A vendégek széttördelték a játékot a második félidőben, és közben lőttek két gólt.

A 30 fok feletti hőmérséklet tehet-e róla, vagy egyszerűen fejben nem sikerült ott lenni a pályán, nem tudjuk, de egy biztos: sokkal szebb játékhoz és sokkal nagyobb küzdéshez szokott a szegedi közönség, mint amit ma láthattunk.

Az első félidő első perceiben úgy nézett ki nem lesz gond, uraltuk a játékot, és pár helyzettel veszélyeztettük a vendégek kapuját.

A közönség sokkal jobb játékot várt a szegedi srácoktól: a második félidő első perceiben felpörögtek a szegediek, veszélyeztettük is a Csákvár kapuját, de végül mi kaptunk gólt egy kontrából.

Nagyon reménykedtünk abban, hogy sikerül kiegyenlíteni, de sajnos a vendégek a középpályán zavartalanul vehették át a labdát, sőt még a 16-os magasságában is zavartalanul játszhattak. Ennek ellenére a Szeged tűnt aktívnak, aztán a csákváriak Tamás Nándor megpattanó góljával vezetéshez jutottak. Kapkodott a Szeged, miközben a vendégek életre keltek, és a 77. percben a csereként beállt Gazdag Vajk közönségdíjas góljával beállították a végeredmény: Szeged – Csákvár 0-2

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb