Mindenmás

Napi pofátlan: útbaigazítást kért a helyi házaspártól a férfi Csongrádon, majd ellopta a mobiltelefonjukat

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki okostelefont lopott egy csongrádi házból. A bűncselekménnyel okozott kár csaknem 140 ezer forint – tudtuk meg hétfőn a rendőrségtől.

Mint kiemelték, a megalapozott gyanú szerint egy 44 éves csanyteleki férfi 2023. április 14-én mobilkészüléket lopott Csongrádon. Kiderült, hogy a feltételezett elkövető útbaigazítást kért egy helyi házaspártól, majd az udvarukon látható vasanyagok után érdeklődött. Ezt követően a férj felajánlotta, hogy az üzlet részleteit beszéljék meg a lakásban. A család az „ismeretlen vendég” távozása után vette észre, hogy az asztalról eltűnt a nemrégiben vásárolt telefonjuk.

ELFOGTÁK AZ “ÉRDEKLŐDŐT”

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként azonosították és elfogták az „érdeklődőt”, akit előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a tolvaj beismerte a bűncselekmény elkövetését. Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A rendőrség munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb