Közélet

Csőtörés van a Londoni körút és a Kálvária sugárút kereszteződésénél, lezárták a városból kifelé vezető sávot

Csőtörés történt a Londoni körút és a Kálvária sugárút kereszteződésénél. A Szegedi Vízmű szakemberei megkezdték a hiba feltárását, javítását – tudtuk meg az illetékesektől.

Azt is kiemelték, hogy emiatt a Kálvária sugárúton a városból kifelé vezető sáv lezárásra került, nem lehet egyenesen haladni. A kereszteződés a Jósika utca felé kerülhető ki (a lezárást már a Jósika utcánál tábla jelzi). A kereszteződésnél a Nagykörúton (Londoni krt. – Moszkvai krt. érintett részei) sávszűkületre kell számítani, a munkálatok ideje alatt a külső sáv le van zárva. A hiba jellegétől, nagyságától függ a munkálatok várható időtartama – tették hozzá.

PÓTLÓBUSZOK KÖZLEKEDNEK

Mindezek mellett a Szegedi Közlekedési Társaság azt írja a közösségi oldalán, hogy a csőtörés miatt Anna kút-Vadaspark vá., és a Fonógyári út között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak a 3-as, és a 3F-es villamosvonalon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb