Sport

Súlyemelés: Nagy Péter behúzott egy aranyérmet Szabadkán, Trényi Imre és Pece Mihály pedig a Masters Világbajnokságon remekelt

Remekeltek az elmúlt időszakban a szegedi súlyemelők, hiszen Nagy Péter behúzott egy aranyérmet Szabadkán, míg a Lengyelországban, Wieliczkaban, augusztus 18. és 26. időszakban megrendezett Masters Világbajnokságon Trényi Imre a hetedik helyet, Pece Mihály pedig a 4. helyet hozta el.

“Kiváló szervezés és remek körülmények fogadták a versenyzőket. Ami külön öröm volt, hogy a klubnak több mint 40 igazolt versenyzője van és nagyrésze indult is versenyen. Az első szakítást elrontottam utána viszont nem volt gond, 155, 165 gond nélkül teljesítettem még maradt is benne. Lökésben pedig az utolsó fogásomtól vissza léptem, 205 kiló lett így a vége” – írta Nagy Péter a közösségi oldalán a 37. Szabadka Kupáról, ahol az első helyezést húzta be.

Trényi Imre és Pece Mihály már a Masters Súlyemelő Világbajnokságon bizonyíthatott. Előbbi M40-es korcsoportban, 102 kilogrammos súlycsoportban versenyzett, 217 kilogrammal a 7. helyezett lett. Pece Mihály az M35-ös korcsoportban, 89 kilogrammos súlycsoportban, összetettben 270 kilogrammal a 4. helyezett lett!

“Sajnos nem hoztam a legjobb formám, de ez is csak azt mutatja hogy mindig van mit fejlődni” – írta Pece Mihály a versenyről a közösségi oldalán.

Szívből gratulálunk az eredményekhez!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb