Szegedi Arcok

Démon, a rendőrkutya, toborzás és játékos feladatok – nem csak a rendezvényt biztosította a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség a SZIN-en

“Hagyományainkhoz híven idén sem csak a rendezvényt biztosítottunk – toborzóink a határvadász, az iskolaőr és a rendőrjárőr képzésekről adtak tájékoztatást az érdeklődőknek, a Bűnmegelőzési Osztály munkatársai pedig játékos feladatokkal készültek kicsiknek és nagyoknak” – írta a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség a közösségi oldalán a SZIN-ről.

Az egyenruhások egy videót is közzétettek az elmúlt pár napról, valamint azok akik résen voltak, még Démonnal, a rendőrkutyával is találkozhattak. A standot nemcsak egy jó fotó erejéig volt érdemes felkeresni, hanem azért is, mert a kollégák a bulis biztonság témakörében szórakoztató és ismeretterjesztő játékokkal készültek a fesztiválozók számára.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb