Közélet

Startol a suli, péntektől átállnak az őszi menetrendre a szegedi közösségi közlekedésben

A közösségi közlekedés visszaáll a tanév ideje alatti menetrendre. A járatok 2023. szeptember elsejétől a “Tanév tartama alatti munkanapokon” menetrend szerint közlekednek – tájékoztat a Szegedi Közlekedési Társaság.

A részletes menetrendet ITT találod. A villamosok és trolibuszok mellett a buszközlekedésben is lesz változás, elsejétől a 78-as és a 78A autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon, a Vinkler László úton közlekednek.

A Volánbusz tájékoztatása szerint szintén elsejétől

  • a Szeged – Kübekháza vonalon munkanapokon, a 16:20-kor Kübekházáról Szegedre közlekedő járat 10 perccel korábban, 16:10-kor indul.
  • a Szeged – Kelebia – Bácsalmás – Bácsbokod – Baja vonalon az 5:15-kor Bajáról Szegedre közlekedő járat Bácsalmásról 5 perccel később, 6:10-kor indul, valamint Bácsalmás és Kelebia között egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő időpontban érint.
  • a Szeged – Hódmezővásárhely – Székkutas – Orosháza – Békéscsaba – Gyula vonalon pedig pénteken és szombaton a 23:25-kor Székkutasról Hódmezővásárhelyre, valamint visszairányban a szombaton és vasárnap 0:20-kor Hódmezővásárhelyről Székkutasra közlekedő járatok megszűnnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb