Smart Szeged

Elkészült az ELI-hez vezető új út Szegeden

Elkészült, és szerdán átadták az ELI-t Rókussal összekötő új, és várva várt úthálózatot, melynek egy részén kerékpársávokat jelöltek ki, néhol pedig önálló gyalog- és kerékpárutat építettek.

Nagy Sándor, alpolgármester azt írta a közösségi oldalán, hogy a biztonságos és fenntartható közlekedés megteremtése érdekében 4 km út épült, kerékpáros infrastruktúrát, buszmegállókat alakítottak ki, és ősszel befejeződik a növénytelepítés is.

AZ ELŐKÉSZÜLETEKBE A KERÉKPÁROSKLUBOT IS BEVONTÁK

Az uniós költségvetési ciklus legnagyobb szegedi beruházása készült el ezzel, az előkészítésébe pedig a CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szegedet is bevonták, javaslataik egy részét beépítették a tervekbe – olvasható a kerékpárosklub Facebook posztjában. Mint kiemelték, a Vér-tói úti, nagyon lepusztult bicikliutat is használhatóvá tették, így már a Rókusi körútig lehet friss aszfalton tekerni egészen az ELI-től, vagy a mellette lévő áruházaktól (Metró, Auchan, Praktiker).

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb