Mindenmás

Karbantartó-autóba rongyolt egy Audi az M5-ösön, az egyik munkás épp, hogy el tudott ugrani előle

Egyszerre három komolyabb baleset is történt Szeged környékén, mint a rendőrségtől megtudtuk, egy autópálya-karbantartó teherautónak ütközött egy autó, közben a 47-esen motorosbaleset történt. Az előbbi esetben az egyik pályamunkás csodával határos módon menekült meg, az utolsó pillanatban ugrott el a Szeged felől érkező Audi elől. Délután 6 előtt egy harmadik baleset is volt, Szentes környékén.

  • Az első balesetben – amely délután 6 és 7 között történt a 47-esen, a vásárhelyi elkerülőn, egy motoros és egy teherautó ütközött, úgy tudjuk, a kétkerekű sofőrje – miután látta, hogy a másik fél elindul a STOP táblánál – a járművét elcsúsztatta az úttesten. A férfit kórházba szállították.
  • A második baleset az M5-ösön történt, amikor egy Szeged felől Budapest felé haladó Audi a pálya belső sávjában dolgozó karbantartók mögött lévő, a kötelező haladási irányt mutató járműnek ütközött. A balesetben csodával határos módon senki sem sérült meg, az egyik munkás az Autópályahírek csoport beszámolója szerint állítólag az utolsó pillanatban ugrott félre.

Délután 6 előtt egy harmadik baleset is történt, mint korábban írtuk, árokba hajtott egy autó Szentesen, egy ember beszorult a járműbe:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb