Blog

Legszegedibb Szegediek ’23: már közel 1000 nevezés érkezett, köszönjük Nektek!

Augusztus 20. óta pörögnek a nevezések a tavaly minden rekordot megdöntő Legszegedibb Szegediek közönségszavazásra, amely az idén is hét kategóriában hivatott eldönteni, kikre legyen büszke a Napfény Városa. A projekt az idén is 100%-ban politikamentes, a végeredmény csakis a szegediek akaratától függ, sőt, még az is, hogy kikre lehet majd voksolni: itt az idő, ha van olyan ismerősöd, akire méltán nézhetünk fel, nevezd be Facebook üzenetben vagy az [email protected] e-mail címre küldött levélben!

Szeged a földkerekség legszeretnivalóbb városa, benne rengeteg olyan emberrel, akikre nap mint nap őszintén felnézünk, felnézhetünk, de mégsem kapnak díjakat, nem emelik őket piedesztálra, nem parádéznak reflektorfényben. Éppen ezért egy évvel ezelőtt úgy éreztük, itt az ideje, hogy rendezzünk egy minden eddiginél nagyobb, őszintébb, a szokásos sallangoktól és politikától mentes közönségszavazást azok tiszteletére, akik nap mint nap keményen küzdenek a többi szegediért.

A 2022-es Legszegedibb Szegediek minden rekordot megdöntött, tavaly ősszel több, mint 82.000 szegedi összesen 480.000 (!) szavazata döntötte el, kikre legyen igazán büszke a Napfény Városa.

Látva azt, hogy mekkora szenvedéllyel ugrottatok fejest a Legszegedibb Szegediek első évadába, számunkra egyértelmű volt, hogy ezentúl minden évben meg kell tartanunk Szeged 100%-ban csakis a szegediek akaratára épülő közösségi projektjét.

A kategóriák nem változtak:

  • Legszegedibb Sportolók
  • Legszegedibb Gyógyítók
  • Legszegedibb Zenészek
  • Legszegedibb Tanítók
  • Legszegedibb Nők
  • Legszegedibb Jótevők
  • Legszegedibb Művészek

A hivatalos nevezés – stílszerűen az Államalapítás Ünnepére időzítve – augusztus 20-án indult el, mától kezdve egészen október 1-ig várjuk azokat, akiket szeretnétek a Legszegedibb Szegediek közönségszavazás-fázisában látni.

Hálásan köszönjük az eddig leadott közel 1000 nevezést, fantasztikus érzés úgy nekilátni a szervezésnek, hogy ekkorát pörögtök rajta!

Ha neveznél valakit, a dolgod egyszerű:

  • írd meg az illető nevét,
  • egy elérhetőséget,
  • és egy rövid leírást, amelyben megindoklod, hogy az ismerősöd miért érdemelné meg az elismerést.

Az elérhetőségre ahhoz lesz szükségünk, hogy fel tudjuk vele venni a kapcsolatot, ez egyébként lehet e-mail cím, telefonszám vagy akár egy Facebook-profil is, ahol üzenni tudunk neki.

A nevezéseket az [email protected] e-mail címre vagy Facebook üzenetben várjuk, a levél tárgya mindig legyen ez: “Legszegedibb Szegediek!”

Bármilyen kategóriában fogadjuk a nevezéseket, bárkit lehet nevezni, a szűrő mindössze két dolog: szegedi legyen az illető (vagy olyan, aki Szegeden született) és legyen példaértékű az életútja, tevékenysége. Kizáró tényező, ha az illető politikus, ugyanis a Legszegedibb Szegediek egy 100%-ban politikamentes közönségszavazás.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartasz, 2023-ban is számítunk a nevezésedre, voksodra!

Köszönjük a támogatást a projekt főszponzorainak, a Boutique Optique és a Prágai Látszerészet csapatának és azoknak a remek szegedi vállalkozásoknak, akik az idén is hozzájárulnak ahhoz, hogy városunk büszkeségeit köszönthessük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb