Mindenmás

70 ezer forint helyett 2 ezret fizetett – olcsóbb termékek vonalkódját ragasztotta minőségi parfümökre egy nő a szegedi drogériában

Olcsóbb termékek vonalkódját ragasztotta minőségi parfümökre, így fizetett kevesebbet a csaló egy szegedi drogéria önkiszolgáló kasszájánál. Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt kell felelnie.

A rendőrség azt írja az esetről, hogy a gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. július 8-án délelőtt tért be vásárolni egy szegedi drogériába. Több parfümöt rakott a kosarába, azonban a termékek eredeti vonalkódjára olcsóbb, pár száz forintos áruk azonosító címkéjét ragasztotta.

70 EZE FORINT HELYETT 2 EZER FORINTOT FIZETETT

Az önkiszolgáló kasszát sikerült átvernie, így a csaknem 70 ezer forint értékű illatszerekhez alig 2 ezer forintért jutott hozzá. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves helybéli nőt, akit a Szegedi Rendőrkapitányságon kihallgattak. Ellene információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb