Mindenmás

Migránsokat szállító kisbusz és személyautó karambolozott Röszkénél (frissítve)

Csütörtökön 11 óra előtt nem sokkal egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze Röszkénél, az 5-ös főúton, a határátkelőhelytől nem messze – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei rendőr-főkapitányságtól. Információink szerint migránsokat szállított a kisbusz.

Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben, a rendőrség már kint van a helyszínen. Vezessetek óvatosan!

FRISSTÍVE: TELJES AZ ÚTZÁR

Olvasóink azt írták, hogy a félpályás útlezárás helyett már teljes az útzár, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, és a tűzoltókat is kivezényelték.

FRISSÍTVE 2.0: HETEN SÉRÜLTEK MEG A BALESETBEN, HÁRMAN SÚLYOSAN

A balesetről érdeklődtünk az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársánál. Mint Hangai József elmondta, a mentésirányítás több állomásról indított mentőegységeket. “Mentőorvosi kocsi, rohamkocsi és több mentőgépkocsi, valamint mentőhelikopter is tartott a helyszínre. Bajtársaim 7 sérültet láttak el. Három felnőtt súlyosan, míg három felnőtt és egy gyermek könnyebben sérült a balesetben. A helyszíni ellátást követően egy személyt légi, míg a többieket földi úton szállítottuk kórházba.”

Ez ma már a második buszbaleset volt a vármegyénkben:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb