Mindenmás

Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy repülőgépnek vasárnap Szegeden, az újszegedi Sulyom út mellett ért földet

Vasárnap, az újszegedi Sulyom út melletti szántásban jelent meg egy utasszállító repülőgép – erről fényképeket is kaptunk egyik olvasónktól. Mint később kiderült, a repülőgépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania, melynek következtében a fentebb említett helyen sikerült földet érnie. Információink szerint az esetet a pilóta és a repülőgép is megúszta sérülés nélkül.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy An-2 típusú személyszállító repülőgépnek Szegeden vasárnap: a gép végül az újszegedi Sulyom út melletti szántásban ért földet. Olvasónktól fotót is kaptunk az esetről, mutatjuk:

Olvasói fotó, hatalmas köszönet érte!

Olvasónktól – akitől a fotókat is kaptuk – azt is megtudtuk, hogy a környéken nagy volt a jövés-menés, több kocsi is körbevette a repülőgépet kora délután, amikor arra járt, ő is arra gyanakodott, hogy kényszerleszállás történhetett. Mint később megtudtuk, valóban ez történt, de az esetet a repülőgép és rajta utazók is megúszták sérülés nélkül. Amint több információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket.

Újszeged, Sulyom út melletti szántás, itt érhetett földet a repülőgép.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb