Sport

Napi korrekt: még Regán Lili is adakozott a mai Continental Futófesztiválon, nem is kicsit

Három év után, új helyszínen, de a Covid előtti idők hangulatát tökéletesen hozva tért vissza Szegedre a Continental Futófesztivál, amelynek alkalmából elsődleges információink szerint több, mint 1000 szegedi húzott futócipőt. A 2, 5 és 21 kilométeres távokon zajló családi élményfutáson egyszerre két alapítványnak is gyűjtöttek, sőt, még a reggeli órák hangulatfelelőse, a 2022-es Év Magyar Lemezlovasának megválasztott Regán Lili is adományozott.

Rengeteg szegedi vett részt a reggel 9-kor elindított futásokon, a bemelegítésen elsőként

  • a súlyemelő-klasszis Nagy Pétert
  • és a szegedi hosszútávúszó VB-ezüstérmes Olasz Annát szúrtuk ki,
  • picivel később pedig a WBO listavezető Magyar Kinga,
  • a Pick Szeged és a Szeged-Csanád GA játékosai is feltűntek.

A rendezvény bevételeinek 100%-át jótékonysági célra ajánlják fel a szervezők, a futójegyekből befolyt összeg egyik felét a Reménysugár Alapítványnak, a másikat pedig a Szegedi Újszülött Életmentőknek utalják át. A helyszínen lévő ismert emberek közül volt, aki saját maga is adakozásba kezdett,

a háziasszony szerepét elvállaló Regán Lili például kereken 100.000 Ft-ot ajánlott fel a két alapítványnak.

A Katus Attila vezényletével megtartott családi, jótékonysági eseményről hamarosan videós Szeged365 összefoglalóval érkezünk, a Facebook oldalunkon pedig legalább 8-10 élő videós bejelentkezést találsz a helyszínről, benne olyan hírességekkel, akik maguk is részt vettek a megmérettetésen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb