Mindenmás

Nyerj wellness pihenést és fedezd fel a térkövek világát Szegeden a Merkbau Zrt.-vel!

Szeptember 15-16-án Szeged városa lesz a térkő és kerti kiegészítők központja, ahol minden a MERKBAU-SW Umwelttechnik Térkő Napok körül forog. Az esemény egyedülálló lehetőséget kínál a kertek és teraszok világának mélyebb megismerésére és a legfrissebb trendek, gyártási technológiák és termékek felfedezésére.

Ha régóta tervezel kerted vagy teraszod átalakítását, itt a tökéletes alkalom a térkő gyártásával, lerakásával és ápolásával kapcsolatos szakértők segítségével. A rendezvényen megismerheted a legújabb termékeket, lerakási mintákat és impregnálási, ápolási praktikákat, amelyek segítenek abban, hogy kerted hosszú éveken át gyönyörű maradjon.

Az ACO Magyarország kiállítóként jelenik meg, bemutatva kerti kiegészítőit és innovatív megoldásait, mint például kerti zuhanyfolyók, folyókarendszerek, udvari összefolyók és sok más egyéb.

A rendezvény nemcsak hasznos és informatív, de szórakoztató is lesz. Szombaton a gyerekeket kis kézműves foglalkozásokkal várják, hogy kreativitásukat kibontakoztathassák. Az ételek szerelmesei sem fognak csalódni, hiszen egy igazi olasz pizza foodtruck is a helyszínen lesz, hogy mindenki megkóstolhassa a friss és ízletes pizzákat.

Az esemény további izgalmakat is tartogat. Ha legalább 120 négyzetméter SW térkövet vásárolsz, részt vehetsz egy garantált wellness pihenésben két személyre, két éjszakára a 4 csillagos velencei Resort&Spa-ban. Ráadásul, akik bekövetki a Merkbau Zrt. Facebook oldalait és jelzik a rendezvényen való részvételi szándékukat legkésőbb szeptember 15-ig, azok egy szuper 1600 W-os HiKoki AW130 GA5030RSP4 magasnyomású mosót nyerhetnek!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy részt vegyél a MERKBAU-Umwelttechnik Térkő Napokon 2023. szeptember 15-16-án Szegeden! Fedezd fel a térkő világát és szerezd be a legfrissebb tippeket a kerted ápolásához és tervezéséhez!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb