Közélet

Három helyen is lövöldöztek a migránsok Szerbiában az éjjel: egy halottja és három sérültje van az összetűzésnek

Hajdújáráson, Nagyradanovácon és a szabadkai víztisztítónál lévő befogadóközpontnál is fegyveres összetűzésbe keveredtek egymással a migránsok az éjjel, írta meg kedden a Szabad Magyar Szó. Mint a Pannon RTV értesült, egy halottja és három sérültje van az esti migránslövöldözésnek.

A RENDŐRSÉG NAGY ERŐKKEL VONULT A HELYSZÍNRE

Mint írták, az éjszaka folyamán a helyi közösségi csoportokban arról számoltak be, hogy lövéseket lehetett hallani Hajdújáráson, Nagyradanovácon és a befogadóközpontnál is. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, szemtanúk szerint sérültek is voltak az illegális bevándorlók között, állítólag egyikük meg is halt. A helyiek mentőautót és halottszállító járművet is láttak. A Pannon RTV értesülései szerint ma kora reggel nagyobb számú járművel vonultak ki a makkhetesi erdő irányába a rendőrség különleges alakulatai. 

SZÍR ÉS AFGÁN MIGRÁNSCSOPORTOK CSAPTAK ÖSSZE

A csendőrség és a különleges antiterrorista egység tagjai nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, quadokkal és drónokkal a levegőből is átfésülték a területet a makkhetesi erdőben és a palicsi Tőzeg-tó környéki erdőkben is. A helyszínre érkeztek a csendőrség mentőautói is. Információik szerint szír és afgán migráncsoportok közötti leszámolás történt, amelyben 2 szír és egy afgán illegális bevándorló megsérült, egy szír migráns pedig meghalt. Kamerán kívül a csendőrség egyik tagja a Pannon RTV munkatársainak elmondta, már találtak fegyvereket is, vannak eredményei a kutatásnak. 

MA ÉRKEZETT A HÍR: MEGHALT AZ A FÉRFI, AKIT MEGLŐTTEK A SZABADKAI LIDL ELŐTTI MIGRÁNS ÖSSZECSAPÁSBAN

Belehalt a sérüléseibe az a férfi, akit a pénteki, szabadkai LIDL előtt történt migráns-lövöldözés során sebesítettek meg. Mint írtuk, ezúttal a városközponttól néhány száz méterre található zsúfolt bevásárlóközpontban tört ki a konfliktus. 4-5 fő vett részt a tűzharcban, a sérültet – aki azóta életét vesztette – a kórházba szállították. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a helyszínről szétszaladó elkövetőket.

Forrás: pannonrtv.com/szmsz.press

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb