Mindenmás

Balesetes reggel: busz és személyautó ütközött a Vásárhelyi Pál úton, elütöttek egy gyalogost a József Attila sugárúton (frissítve)

Balesetekkel indul a csütörtök Szegeden. Busz és személyautó ütközött a Vásárhelyi Pál úton, valamint elütöttek egy gyalogost a József Attila sugárúton, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

A rendőrség tájékoztatása szerint éppen úton vannak a Vásárhelyi Pál útra, ahol torlódásra számíthatnak a közlekedők, vezess óvatosan, ha arra jársz!

A József Attila sugárúton is fokozott figyelemmel érdemes közlekedni. Mint Olvasónk, Tomi írta, a Szent György tér magasságában történt a gázolás.

FRISSÍTVE: EGY FIATAL NŐ SZENVEDETT KÖNNYEBB SÉRÜLÉSEKET A JÓZSEF ATTILA SUGÁRÚTI GÁZOLÁSNÁL

Kérdésünkre az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Osztálya elmondta, a József Attila sugárúton történt gázolásnál a helyszínre riasztott mentőegység egy fiatal nőt könnyebb sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb