Gasztro

Felturbózták a Trója-futárokat: ha nem jön össze a 60 perces szállítás, egy sült tejberizs repül ajándékba

Pörgősen telnek a Trója Ételbár mindennapjai, mindezt pedig nem csak azért írjuk, mert dél környékén általában már egy gombostűt sem lehet leejteni a Kölcsey utcában. Gyakorlatilag nem telik el úgy hónap, hogy ne legyen náluk valami rendhagyó, vagy egészen őrült megmozdulás: a Covid idején ingyen és bérmentve vendégelték meg az összes szegedi mentőst, aztán, a Szegedi Borfesztivál alatt 10 fekvőtámaszért adtak ajándék pizzát, a nyár a 0 Ft-os szállítás jegyében telt, most pedig a saját futárjaikat teszik próbára:

ha a rendelésed leadását követően nem ér ki hozzád 60 perc alatt a futár, ingyen kapsz tőlük egy kemencés sült tejberizs desszertet, 950 Ft értékben.

https://www.tiktok.com/@trojachallenge/video/7277575547134299424

A promóció pár napja indult, mint megtudtuk, turbo házhozszállítás ide vagy oda, pár – de tényleg csak pár – tejberizs már gazdára talált, például akkor, amikor a Klebelsberg-telepi vasúti átjárónál dekkolt 28 percet az egyik kollégájuk.

A felajánlás hivatalosan a Szeged-körtöltésen belüli szállításokra érvényes, értelemszerűen Mórahalomra vagy Ököritófülpösre már nekik is Mission Impossible kategória lenne a 60 perces kivitel. Az ajándék desszertet szerintünk nem kell bemutatnunk, a Trója-féle kemencés sült tejberizs már legalább annyira szegedikum, mint a halászlé vagy a fűszerpaprika. Nagy, finom és különleges, így, ebben a formában valahogy más nem tudja ezt a műfajt Szegeden.

Ha a futár túlszalad a 60 percen, egy kupont kapsz, amit vagy a Kölcsey utcában tudsz beváltani, vagy egy következő rendelés során felhasználni.

Trója Ételbár és Hummusz Terasz a Kölcsey utca 4-ben vár, telefonon a +3630 627 9056 számon, online pedig ITT éred el őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb