Mindenmás

Napi pakk: egy hidegfront éri ma el Szegedet, de ha szerencsénk van, megússzuk eső nélkül a Borteret, ma a PSG-vel csap össze a Pick Szeged

Zakatol tovább a hét Szegeden, s habár egy hidegfrontnak köszönhetően mérséklődik a hőmérséklet, nyarat idéző programokból nem lesz hiány városunkban. Ma is borozhatunk a Dóm téren, elstartol a Bortér második napja, és szurkolhatunk a Pick Szegednek, akik ma a Bajnokok Ligája 2023–2024-es nyitófordulójában a PICK Arénában fogadják a francia Paris Saint-Germain együttesét. Mutatjuk, mit tartogat a csütörtök Szegeden, már be is készítettük a kávéd mellé a legfrissebb reggeli infókat, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Szeréna, Roxána és Ildikó nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 39 éve megszületett Amy Winehouse, angol énekesnő, a legtöbb lemezt eladó brit női előadó.
  • 13 éve elhunyt Patrick Swayze amerikai színész, táncos, énekes és dalszövegíró (Dirty Dancing, Ghost).
  • 19 éve Laky Zsuzsanna személyében magyar lány lett Európa szépe a párizsi döntőn.

EGY HIDEGFRONT HOZ MA LEHŰLÉST ÉS ÉLÉNK SZELET SZEGEDRE

Úgy tűnik a végéhez ért a vénasszonyok nyara Szegeden. Csütörtökön átvonul felettünk egy hidegfront, a gyakran erősen megnövekvő felhőzetből többfelé kell készülni esőre, záporokra, zivatarokra térségünkben. Az Időkép előrejelzése szerint erre az esti órákban lesz a legnagyobb esély Szegeden és környékén.

MA IS VÁR A BORTÉR

Sorban 11. alkalommal vette ma kezdetét az őszi, szegedi bormustra a városban, ahol – annak dacára, hogy egy deka szőlőtőke sincs – jobban értik a bort, mint Villányban, Egerben és Tokajban együttesen. Mutatjuk a mai programkínálatot, ez vár rád a Dóm téri forgatagban:

ÁRKÁD Szeged színpad

19.00 Peter Šrámek
21.00 Sway (Várkonyi Tibi és Baranyi Katalin)

Prágai Ray-Ban színpad

17.00 Rambling
18.50 A KANGOO CLUB SZEGED bemutatója
20.00 Kalungu Ütőegyüttes

CSAK ELŐRE KÉKEK! JÖN A PSG ELLENI NAGY CSATA

Izgalmas este elé nézünk: ma 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a francia Paris Saint-Germain együttesét fogadja az OTP Bank – PICK Szeged. Ezzel elstartol a 21. Bajnokok Ligája idény. A műsor keretén belül köszöntik majd az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon bronzérmes csapat szegedi tagjait, a szövetségi edzőt, Szabó Leventét és a négy PICK Akadémia-játékost, Gazsó Pétert, Német Márkot, Furka Mártont és Kucsera Mátét. A PSG-vel kilencedik alkalommal csapnak össze a szegediek, akik, mint írták, szeretnék megismételni a 2020-as csodát, amikor hátrányból fordítva 32–29-re diadalmaskodtak. Hajrá Kékek, mindent bele!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb