Mindenmás

Nincs megállás! A szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központban újabb csúcstechnológiát mutattak be, az Exopulse Mollii-t!

Elsőre mi sem tudtuk miről van szó, de aztán a Szeged365 kamerájával belógtunk, és így személyesen is megtapasztalhattuk: a Szent Vincent Rehabilitációs Központban, Szegeden folyamatosan fejlesztenek. Hamarosan nyit a budapesti központ is, a szegedi megszokott magas szintű, komplex és személyre szabott rehabilitációval. Ismerjük meg együtt az Exopulse Mollii forradalmi elektroterápiás öltözetet, ami a modern orvostudomány újabb áttörése!

A legújabb fejlesztés, az Exopulse Mollii elektroterápiás öltözet, forradalmi módszereket alkalmaz a neurológiai rendellenességek, például az agyi bénulás, a szklerózis multiplex és a stroke kezelésében. A reciprok gátlás elvén alapuló technológia révén lehetővé teszi a spasztikus izmok ellazítását, és a gyengült izmok újbóli aktiválását.

https://www.facebook.com/365szeged/videos/853731836368532

Holisztikus Rehabilitáció Szegeden

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ hírnevét többek között komplex és személyre szabott kezelési módszerei alapozták meg. Az Exopulse Mollii bevezetése tovább erősíti ezt a hozzáállást. A központ szakemberei az öltözetet már az oktatási programba is integrálták, így a jövő orvosai és terapeutái már az elejétől fogva megismerkednek ezzel az innovatív megközelítéssel.

Táguló Horizontok: Budapesti Központ

Míg Szegeden folyamatosan fejlődnek, a központ hamarosan Budapesten is megnyitja kapuit. A magas szintű rehabilitációs szolgáltatások így még több ember számára válnak elérhetővé. A budapesti központban is ugyanazt a komplex és személyre szabott terápiás megközelítést fogják alkalmazni, amit a szegedi intézményben már megszokhattak, és az Exopulse Mollii technológia itt is elérhető lesz.

Szegeden és hamarosan Budapesten is a modern rehabilitációs technikák élvonalában jár a Szent Vincent Rehabilitációs Központ. Az Exopulse Mollii bevezetése csak egy újabb mérföldkő ezen az úton, bizonyítva, hogy a magyar egészségügyi rendszer is képes tartani a lépést a legújabb globális trendekkel és innovációkkal. Már ma érdemes telefonálni és bejelentkezni, mert a sérült embereknek kiemelten fontos a gyors, hatékony, komplex és személyre szabott ellátás:

Pillangó utca 12. (XIV. kerület), Budapest
+36 30 141 0001
Szeged, Bakay Nándor utca 50.
+36 70 652 0800
szentvincentrehab.hu
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb