Mindenmás

A hétvégén is zajlott az élet Öttömös környékén: szétdobált útleveleket, repülőjegyeket és családi fotókat hagytak maguk után a migránsok

Szétdobált útlevelek, repülőjegyek, power bankok, családi fotók, táskák, ruhadarabok és cipők. Ez csak pár dolog, amit Olvasónk, Róbert talált a migránsok után Öttömös környékén a hétvégén. Róbert fotókat is küldött nekünk a helyszínről, melyeket ezúton is nagyon köszönünk és az alábbiakban mutatunk:

A rendőrség tájékoztatása szerint 2555 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 848, szombaton 882, vasárnap 822, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. Az ország belsejében három határsértőt is elfogtak, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Mint honlapjukon írták, vasárnap Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 22 esetben összesen 788 határsértőt tartóztattak fel  Ásotthalom, Röszke és Zákányszék közigazgatási területén. Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 13 esetben 588 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI/police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb