Mindenmás

Balhé volt a vármegyénkben: baseballütővel és késsel akarta behajtani a pénzt három férfi – megütöttek és egy késsel megszúrtak egy embert

Indítványozta a letartóztatását a Makói Járási Ügyészség annak a három férfinak, akik a héten, egy megyebeli kistelepülésen baseballütővel és késsel akarták megoldani a pénzügyi gondjaikat – tudtuk meg az ügyészségtől pénteken.

A közlemény szerint az egyik férfinek a korábbi főbérlőjével anyagi természetű vitája volt, a férfi ugyanis úgy gondolta, hogy az albérletének díjából neki 20 ezer forint visszajár, ezért két társával megjelentek a főbérlő házánál.

MEGÜTÖTTÉK, MAJD MEGSZÚRTÁK A FÉRFIT

Mint kiderült, ezek után követelni kezdték, hogy jöjjön ki, vagy különben “megölik, megverik”. A férfi egy idő után kiment a kapuba, majd az egyik gyanúsított ököllel arcon ütötte, míg baseballütővel is felszerelkezett társai közrefogták, végül pedig egy késsel is megszúrták. A három támadó ellen eljárás indult, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett kísérlete miatt indult eljárás ellenük, a letartóztatásukat indítványozta az ügyészség.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb