Közélet

Megvan, miről tárgyalt Novák Katalin és a világ leggazdagabb embere, Elon Musk

Novák Katalin az SZTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban valószínűleg még nem gondolta, hogy a világ leggazdagabb emberével foghat majd kezet. Ez pedig hétfőn megtörtént – írtuk meg tegnap, ma pedig az is kiderült, hogy miről tárgyalt a köztársasági elnök a Tesla és a Space X tulajdonosával.

“Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába. Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre” – írta közösségi oldalán a szegedi születésű köztársasági elnök.

ÚJ SZÖVETSÉGES LETT ELON MUSK

Azt is hozzátette, hogy a gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. “Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját. Hosszan beszéltünk az ukrajnai háborúról is. Egyetértettünk, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. Annak külön örülök, hogy a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően. A gyermekvállalás menti meg a világot. – Having children is saving the world” – emelte ki keddi posztjában.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb