Kikapcs

Szombaton a szomszédban csavarja fel a szőnyeget Fenyő Miki, nagy durranással készül a Kecskemét365

Óriásit megy a szeptember 30-ra, szombatra, a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokba szervezett “Made in Fenyő – 55 év rock ‘n roll” koncertshow, a jegyek rohamosan fogynak, a tavasszal elindított Kecskemét365 pedig összehozta eddigi történetének legvagányabb játékát: 

az egyik olvasó lesz az, aki felkonferálhatja Fenyő Miklóst a Hírös Városban!

Csavard fel a szőnyeget, Hotel Menthol, Csókkirály… soroljuk még? Fenyő Miklós egy igazi legenda, aki szeptember 30-án, Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban hozza el a régi házibulik hamisíthatatlan hangulatát. Ha ott voltál a tavaly év végi, szegedi Fenyő-koncerten, pontosan tudod, micsoda kortalan “jampizmusra” számíthatsz, ha pedig még nem, ajánljuk a keddi ebéded mellé az alábbi Szeged365 aftermovie-t:

Ha szeretnél nyerni két belépőt, plusz szombat este színpadra pattanni és az est házigazdájával, a szegedi éjszakából is ismerős Freddyboy-jal közösen felkonferálni az ikont, mindössze ennyit kell tenned:

  • irány az alábbi poszt a Kecskemét365 Facebook oldalon,
  • kommenteld alá, hogy kit vinnél magaddal a koncertre,
  • és tag-eld be azt az ismerősöd!

Sorsolni 2023.09.28., 19:00-kor fognak a kecskeméti kollégáink, vagyis csütörtök este 7-kor, a nyertest péntek délelőtt értesítik majd ki.

A Fenyő Miklóssal készült legutóbbi interjút az alábbiakban találod, a kecskeméti koncert után pedig érkezünk egy szegedi meglepetéssel is…

Ha te sem szeretnél lemaradni a frenetikus koncertshow-ról, a jegyeket IDE KATTINTVA tudod megvásárolni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb