Mindenmás

Napi pakk: 28 fok, sok napsütés és Serena Williams születésnap

Az őszt megszégyenítő módon kúszott vissza a nyár Szegedre. Ma akár 28 fok is lehet és még esőt sem kapunk a nyakunkba, csak egy jó nagy adagnyi napsütést. Névnap, szülinap, nagy esemény? Mindent összeszedtünk neked, amit a szeptember 26-áról tudni érdemes, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS BRUCE DICKINSON

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Jusztina, Damján, Damos, Darrell, Demény, Demjén, Denton, Dömjén, Jusztínia, Kozima, Kozma és Özséb nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 75 éve ezen a napon született Olivia Newton-John angol-ausztrál színésznő (Pomádé – Grease),
  • 42 éve Serena Williams amerikai teniszbajnoknő,
  • valamint szintén 42 éve annak, hogy az Iron Maiden zenekarhoz csatlakozott Bruce Dickinson énekes.

VISSZAKACSINT A NYÁR

Kedden országszerte napos, száraz időben lesz részünk, csapadék nem várható Szegeden. A keleties szél élénk lehet. Hajnalra helyenként párássá, ködössé válik a levegő. Kora reggel 10-17, délután 24-29 fokot mérhetünk.

FOKOZOTT ELLENŐRZÉS VAN

Fokozott ellenőrzést rendeltek el a jövő hétre, a vasúti átjárókra fog kiemelt figyelmet fordítani a rendőrség. Mint megtudtuk, a RAILPOL (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált 7. Rail Action Week elnevezésű akció keretében lesz fokozott ellenőrzés szeptember 25-én 7 órától október 2-án 7 óráig hazánkban.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb