Mindenmás

Fotókon az 55-ösön történt baleset: rommá törte a Magyar Közút energiaelnyelőjét a kamion

Füvet kaszált (volna) a Magyar Közút, kamion trafálta telibe őket az 55-ösön – írtuk meg a baleset követően még hétfőn, most azonban a Magyar Közút fotókat is közzétett arról, hogy az energiaelnyelő ugyan ellátta a funkcióját, viszont teljesen használhatatlanná vált.

Két járműből haladó géplánccal, a kaszálást végző munkagépet egy ütközési energia elnyelő modullal felszerelt tehergépkocsi fedezte az előírásoknak megfelelően – írta meg a Magyar Közút, Instagram oldalán. Dél körül a velük azonos irányba haladó kamion hátulról a teherautóba csapódott, majd a szemközti padkára sodródott.

SZERENCSÉRE SENKI SEM SÉRÜLT MEG

Személyi sérülés szerencsére nem történt, a kamionos és a munkát végző kollégák is megúszták, az energiaelnyelő ellátta funkcióját. Viszont ez az eszköz, ahogy a felvételeken is látszik, használhatatlanná vált:

„Az ilyen esetek miatt kérjük, hogy minden sofőr az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjen, figyeljék az előjelzéseket, a munkagépekre felszerelt fényjelző berendezéseket, táblákat és legfőképpen, hogy kizárólag a vezetésre, az útra koncentráljanak” – zárták közleményüket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb