Mindenmás

Napi pofátlan: gázra lépett, és elmenekült a villamossal ütköző sofőr Szegeden

Egy autó ütközött a villamossal a Kossuth Lajos sugárúton – tudtuk meg az ORFK Kommunikációs Szolgálatától szombat délelőtt. Mint kiderült, a villamossal érintőlegesen ütköző sofőr valamiért elmenekült a helyszínről. Nem különösebben zavarta, hogy a közlekedés teljesen megbénult miatta. 

Mint szombaton megírtuk: egy személyautó érintőlegesen ütközött egy villamossal a Kossuth Lajos sugárúton. A balesetben egy személy megsérült, őt a kiérkező mentők kórházba szállították. A baleset miatt az Anna kút -Szeged Pláza között pótlóbuszok közlekedtek.

ELILLANT A SOFŐR

Úgy tudni, hogy a kocsi csak érintőlegesen koccant neki a villamosnak, amikor a járat elé kanyarodott, ami vészfékezett, az autóban szerencsére senki sem sérült meg. A balesetes posztunk alatt a közösségi oldalon azonban az egyik hozzászólásból kiderült, hogy a sofőr a baleset után fogta magát, gázt adott és elhajtott a tett színhelyéről, otthagyva maga mögött a sérült villamost és a teljesen leálló közlekedést.

A villamoson utazók közül már nem volt mindenki olyan szerencsés, mint a kocsi sofőrje, egy ember ugyanis elesett, mikor a villamos vészfékezett a hirtelen elé kanyarodó kocsi miatt. “Egy utas elesett, az autós a felelősséget nem vállalta, elhajtott. Ezt mind le kell papírozni, és az idő” – írta kommentben Annamária. Hozzátette, hogy tudomása szerint a környék be van kamerázva, így vélhetően a kocsiról és annak sofőrjéről is készült felvétel: “kamerafelvétel van, rendszám megvan” – szögezte le. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb