Mindenmás

Egy autó ütközött a villamossal a Kossuth Lajos sugárúton, pótlóbuszok közlekednek a 2-es villamos és a tram-train vonalán (frissítve)

Egy autó ütközött a villamossal a Kossuth Lajos sugárúton, tudtuk meg az ORFK Kommunikációs Szolgálatától szombat délelőtt. Mint a Szegedi Közlekedési Kft. írta közösségi oldalán emiatt pótlóbuszok közlekednek a 2-es villamos és a tram-train vonalán.

Mint a rendőrségtől megtudtuk szombat délelőtt egy személyautó érintőlegesen ütközött egy villamossal a Kossuth Lajos sugárúton. A balesetben egy személy megsérült, őt a kiérkező mentők kórházba szállították.

A Szegedi Közlekedési Kft tájékoztatása szerint a baleset miatt az Anna kút -Szeged Pláza között pótlóbuszok közlekednek. Európa liget – Szeged Plaza és Szeged Pu. – Anna kút között viszont villamosok közlekednek.

Érintett járatok: a 2-es villamosvonal, valamint az 1-es jelzésű vasútvillamos (tram-train).

A Mávinform tájékoztatása szerint az SZKT villamosát ért baleset következtében a Tram- Train járatok csak Hódmezővásárhely és Szeged-Rókus állomás között közlekednek. A szegedi szakaszon az SZKT pótolja a vasútvillamosokat. Hosszabb eljutási időre lehet számítani. A Hódmezővásárhelyről 11 órakor elindult vasútvillamos (33039) Szegeden, az Anna-kút előtti szakaszon várakozik, a menetideje megnőtt. Az utasai az SZKT pótlójáratával utazhatnak.

FRISSÍTVE (12:35) ÚJRA JÁRNAK A VILLAMOSOK

A Szegedi Közlekedési Kft információi alapján a forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb