Mindenmás

Súlyos baleset történt az M43-ason, egy ember a földön fekszik, kirepülhetett a járműből (frissítve)

Hétfőn délután fél 1 környékén súlyos baleset történt az M43-ason, az 5. kilométerszelvénynél, a Budapest irányába vezető oldalon. Mint a helyszínen tartózkodó olvasónktól megtudtuk, egy ember kirepülhetett az egyik balesetet szenvedő járműből, több méterrel a baleset helyszínétől a földön fekszik jelenleg.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától megtudtuk, hogy 3 autó ütközött a helyszínen. Teljes útlezárás van, a katasztrófavédelem és a mentők is a helyszínre tartanak. Egy személy súlyosan megsérült a balesetben.

FRISSÍTVE: A KATASZTRÓFAVÉDELEM IS MEGÉRKEZETT A HELYSZÍNRE

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két személyautó és egy platós kistehergépkocsi ütközött Szeged külterületén, az M43-as autópálya 5-ös kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon. Műszaki mentés céljából a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. A baleset miatt mindkét sávot lezárták, a forgalom a szegedi pihenőn keresztül lassan halad.

FRISSÍTVE: TÖBB SÉRÜLT IS VAN

Információink szerint három könnyű, és egy súlyos sérültje van a balesetnek. Vigyázzatok magatokra, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk!

FRISSÍTVE: A CSONGRÁDI SUGÁRÚTON MÁR ÉLÉNKÜL A FORGALOM A TERELÉS MIATT

Olvasóink jelzése szerint még mindig helyszínelnek a rendőrök, azokat, akik a román határ felől mennének Budapestre, a Sándorfalvi útra, majd a Csongrádi sugárút felé terelik, így a baleset miatt már most élénkül a forgalom Szegeden. Zoltán olvasónk szinte ugyanezt írta, mint kiemelte, aki Sándorfalva felől szeretne bejutni Szegedre az készüljön fel, hogy a Csongrádi sugárúton van egy kis torlódás. A kamionok erre jönnek be.

@szeged365

Baleset történt az M43-ason, helyszínelnek a renőrök.

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb