Mindenmás

Gyanúsítottként hallgatták ki a Tömörkényen meghalt egy éves kisfiú anyját

Gyanúsítottként hallgatták ki annak az egyéves kisfiúnak az anyját, akinek július közepén találták meg a holttestét egy tömörkényi családi háznak az udvarán. A kisfiúra az elsődleges információk szerint egy kutyalánc tekeredett, emiatt fulladhatott meg, viszont később a nagymama azt mondta, hogy kutyaharapás okozta a gyerek halálát.

Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a 24.hu tragédiával kapcsolatos megkeresésére azt mondta, hogy gyanúsítottként hallgattak ki egy főt a bűncselekménnyel kapcsolatban, de mivel folyamatban van a nyomozás, ezért ennél  bővebb információ jelenleg az ügyben nem adható.

AZ ÉDESANYA TALÁLTA MEG A GYERMEKET

A gyerek holttestét az édesanya találta meg a kutyák mellett az udvaron. Az első, és azóta sem cáfolt információk szerint, miközben az anya a szobában aludt, a kisfiú valahogy kijutott az udvarra, és az egyik kutya lánca a nyakára tekeredett, és ez okozta a halálát. A kisfiú nagymamája viszont később azt állította az RTL Híradónak, hogy kutyaharapás okozta a kisfiú halálát.

AZ ÜGYÉSZSÉG IS MEGSZÓLALT

A lap megkereste a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészséget is, hogy megtudják mi okozta pontosan az egyéves kisfiú halálát az orvosszakértői vélemény szerint, az alábbi választ kapták Szanka Ferenc csoportvezető ügyésztől:

“A folyamatban levő nyomozásnak továbbra is feladata a tényállás tisztázása, így a halál okának megállapítása és a felelősség pontos tisztázása végett szakértői és egyéb bizonyítás is folyamatban van még” – mondta a lapnak az ügyész.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb