Mindenmás

Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítójának álma valóra vált: a szegedi központ után megnyitott a Budapesti Rehabilitációs Központ is! Gratulálunk!

Egy új fejezet kezdődik a hazai rehabilitációs szolgáltatások történetében: megnyitotta kapuit a Szent Vincent Rehabilitációs Központ budapesti központja is! Bekukucskáltunk az első napon a vadonatúj központba, és közben Détári Vilmos alapítót érzelmeiről is kérdeztük. 

Budapest, Pillangó utca 12. – Ezen a címen valósult meg Détári Vilmos életművének újabb, meghatározó állomása. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója nagy álmának megvalósulásaként nyitotta meg a budapesti intézményt, amely mostantól a magyar fővárosban is elérhetővé teszi a kiváló minőségű, személyre szabott, komplex rehabilitációs szolgáltatásokat.

Egy ember, egy álom: Détári Vilmos

Az intézmény alapítója maga is megtapasztalta a sérültség nehézségeit: stroke-on esett át, amely után maga is kénytelen volt új életet kezdeni. Ezen a hosszú úton tapasztalta meg, milyen alapvető a megfelelő, személyre szabott rehabilitációs kezelés. Vilmos azóta azon dolgozik, hogy minél több ember számára tegye elérhetővé a gyógyulás lehetőségét.

Exkluzív Interjú: Szeged365 kamerái a helyszínen

A budapesti központ megnyitóján a Szeged365 kamerái is jelen voltak, és exkluzív interjút készítettek Détári Vilmossal. Az interjúban az alapító megosztotta gondolatait a központ jelentőségéről, és arról, milyen új lehetőségeket nyit meg az emberek számára a fővárosban. A teljes interjút itt nézd meg:

A Gyógyulás Útja Most Budapestre is elvezet

Az új budapesti központban is elérhető lesz a szegedi intézményben már jól bevált szolgáltatások széles tárháza: orvosi vizsgálatok, gyógytorna, fizio felmérés, logopédia, gyógymasszázs, ergoterápia, pszichológia, konduktív terápia, manualterápia és még sok más.

Az új központ megnyitásával Détári Vilmos nem csak saját álmát, hanem sok más ember álmát is valóra váltotta, lehetővé téve számukra, hogy minőségi körülmények között, professzionális segítséggel induljanak el a gyógyulás útján.

Sérült szeretteinek foglaljon időpontot még ma: 
Budapest, Pillangó utca 12. (XIV. kerület) 
+36 70 652 0800
www.szentvincentrehab.hu  
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb