Mindenmás

Parfümtolvajt fogtak a rendőrök Szegeden

A szegedi rendőrök elfogták azt a férfit, aki parfümöt lopott egy üzletből – tudtuk meg szerdán a rendőrségtől. Mint kiderült, a férfi a tettét megelőzően is járt már az üzletben, előkészítve a lopást azzal, hogy eltávolította az áruvédelmi eszközt a termékről.

A közlemény szerint a rendőrségre 2023. szeptember 1-jén érkezett bejelentés, mely szerint Szeged belvárosában parfümöt vittek el egy üzletből. A járőröket a helyszínen az üzlet biztonsági szolgálata fogadta.

KIHALLGATTÁK A FÉRFIT

Mint kiderült, az egyenruhásoknak elmondták, hogy az elkövető két nappal korábban is járt az üzletben, akkor – a későbbi lopást elősegítendő – eltávolította a parfümről az áruvédelmi eszközt. A férfit végül elfogták, és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését, az ellene lopás miatt indult nyomozást lezárták, az ügyet pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb